Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Main menu

Vsi so zmeraj na dobrem glasu, na Krasu

Zakaj je Mali kraški maraton najbolj poseben od vseh pri nas? Tudi zaradi tega, kar je napisal eden od njegovih pobudnikov in glavni organizator.

Na električnem sedežu

Gorska kolesa na elektriko so tu - in super, da je tako.

Odkar pomnim, sem se ukvarjala s športom

V šoli so me vneti učitelji telesne vzgoje povabili k ritmični gimnastiki, igrala sem rokomet in košarko za šolo, od desetega do dvanajstega leta sem poleti trenirala plavanje.

Obvezna tekaška čtiva

Kaj je o teku mogoče prebrati v slovenščini: od domačih zapisov do prevedenega. Od romanov, pripovedništva do stroke. Naj bo boljše ali manj dobro branje – pisca in bralca povezuje tek.

Obstajata zgolj dve investiciji: v svoje znanje in zdravje

Kako so zaposleni na Onkološkem Inštitutu vzeli zdravje v svoje roke. S tekom.

Povzetki okrogle mize Gibalna aktivnost zaposlenih

Na gibalni okrogli mizi Gibalna aktivnost zaposlenih so govorci izpostavili nujnost vzpostavitve povezave med medicino in področjem športa na vseh ravneh, potrebo po umestitvi telesne aktivnosti v sklopu promocije zdravja na politično agendo ter aktivnejšo vključenost medijev pri ozaveščanju javnosti.

Povezav med medicino in športom je ogromno

Vrsta medicinskih raziskav kaže, kako je šport izredno pomemben za prebivalstvo na področju javnega zdravja. Raziskave kažejo, da ljudje, ki se ukvarjajo s športom, živijo bolje in imajo manj obolenj.

Zadnji dan sejma športa Aktivni in fit

Med 1. in 4. februarjem se bo na Gospodarskem razstavišču odvijal sejem športa Aktivni in fit – dogodek, ki bo pod eno streho ponudil spoznavanje športnih trendov in novosti, preizkušanje športne opreme in prehranskih dodatkov, izmenjavo mnenj in izkušenj z drugimi športniki ter vsesplošno spoznavanje športne scene.

Pages

Kolumne

Marjan Ogorevc
Marjan Ogorevc

Diagnoza kolo

Nekje sem prebral, da pravilno kolesarjenje lahko primerjamo z jogo, saj je spoj vseh vplivov blagodejen: utrjuje telo in umirja duha ter povečuje sposobnost razmišljanja. Kolo je simbol prostega gibanja, je kult.

dr. Aleksander Zadel
dr. Aleksander Zadel

Sprava v duši

Kdo je miren v sebi? Običajno so to ljudje, ki se zavedajo svoje odgovornosti tako do sebe kot do okolja v katerem živimo.

Eva Mrhar
Eva Mrhar

Več od življenja

Nekaj najbolj neverjetnega je, ko stopiš iz svojega območja udobja. Dokler tega ne storiš, pravzaprav nimaš pojma, kdo si.

Anketa

Katera vodna aktivnost vas najbolj razveseljuje v poletnih mesecih?
Katera vodna aktivnost vas najbolj razveseljuje v poletnih mesecih?