Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Main menu

Največja otroška športna zabava

V nedeljo se je v Dravogradu odvila največja otroška športno-rekreativna prireditev na Koroškem, Mega malčkova zabava, ki je v aktivnem druženju povezala okoli 4000 mladih nadobudnežev in njihovih staršev

Kronometer ni za bojazljivce

Ura resnice je kot streznitev po prekrokani noči. Vse te boli in rečeš si, da nikoli več ne boš vozil te muke, ki je v resnici osnova kolesarstva. Lahko tudi rekreativnega za občasne mazohiste.

Srečanje članov Društva Šole Zdravja v Šmarjeških toplicah

Letošnje srečanje skupin Društva Šola zdravja, ki je potekalo (12. maja) v Šmarjeških toplicah, je bilo četrto v času delovanja društva in je bilo izjemno, kako po številu sodelujočih tako tudi po odlični organizaciji srečanja.

Šampioni bi morali priti v čitanko

Rekreacija je temelj za vrhunski šport. Če želimo vrhunske športnike, moramo imeti aktivne ljudi. In začeti je treba že pri otrocih, v družini.

Kako postati jutranji rekreativec?

Če bi želeli svoje rekreacijske dolžnosti opraviti že zjutraj, pa preveč cenite dodatno uro spanja, predstavljamo nekaj načinov, kako postanete jutranji rekreativec.

Gibanje ali kaj potrebuje otrok za uspešno prečkanje ceste

Vsi vemo: otroci so premalo gibalno aktivni. To ni samo slovenski, ampak je postal zaradi globalizacije in elektronizacije življenja globalni problem.

Tek nas ohranja mlade

Kako svoje telo ohranjati mlado in v optimalni pripravljenosti? S tekom, kajpak.

Video: Bi preživeli vadbo ameriških marincev?

Bi preživeli vadbo, sestavljeno po principu "peklenskega tedna" ameriških marincev? Bi jo sploh želeli preživeti?

Pages

Kolumne

Primož Kališnik
Primož Kališnik

Franja? Samo razumeti je treba

Dejansko je Maraton Franja BTC City vsaj kakšno desetletje pred siceršnjim stanjem(kolesarskimi kulturo, znanjem, ozaveščenostjo) slovenske kolesarske rekreacije.

Špela Kern
Špela Kern

Potovanje, treningi, tekme, hranjenje in spanje

Naslov natanko opiše moje življenje zadnja dva meseca.

Miroslav Cvjetičanin
Miroslav Cvjetičanin

Dezinfekcija uma

V cilju, deset kilometrskega pohoda je stal pred avtom. Niti enkrat ni pomislil na mašino iz tovarne. Niti enkrat ni pomislil na svoje delo na štiri šihte.

Anketa

Katera vodna aktivnost vas najbolj razveseljuje v poletnih mesecih?
Katera vodna aktivnost vas najbolj razveseljuje v poletnih mesecih?