Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Main menu

Zadnji na dirki po Franciji?

Kolesarji, ki v skupni razvrstitvi končajo na zadnjem mestu Toura, niso poraženci. Verjetno niste vedeli, da se za zadnje mesto bije enaka bitka kot za prvo?

Poletno branje: Klub rumene majice

V klubu rumene majice je 26 še živečih članov. Vstop v ekskluzivno druščino terja popolno predanost, brutalno žrtvovanje in neverjetne fizične sposobnosti. Pa vendar, kaj je poleg vrhunskega vzpenjanja, dobrih voženj na čas in izmikanja nevarnostim ceste tisto,
zaradi česar nekdo postane zmagovalec Toura?

Tekači! S knjigo do joge

Knjiga Joga in tek ali zakaj je joga odlična osnova za tekaško pripravljenost?

Nova knjiga: GOLF

Jurij Čoh je dejal, da mu je bilo vodilo pokriti praznino na področju golfske strokovne literature, hkrati pa prihodnjim igralcem približati in olajšati vstop v svet golfa.

Sup – ko celo pubertetniki obmolknejo

Veslanje stoje je lahko nov šport za vso družino. Ena deska za vso družino – ali dve deski, če je to mogoče – vam lahko pripravi čudovite proste trenutke.

Povedali so: vadba poganja tudi svetovne superzvezdnike

Največje filmske, glasbene in športne zvezde sveta morajo ostati v odlični fizični pripravljenosti skozi celo življenje, brez izjeme. Kaj pravijo o telovadbi?

Preženimo raka z gibanjem!

Danes dokaj dobro vemo, da redna telesna aktivnost pripomore k manjšemu pojavljanju številnih oblik rakastih bolezni, zdravljenju raka z manj neželenimi sopojavi ter boljšemu okrevanju po zdravljenju.

Kdo je Pravi moški? Tisti, ki skrbi zase

Enega od dveh moških v življenju čaka boj z eno najhujših bolezni sodobnega časa: rakom

Pages

Kolumne

dr. Nada Kozjek Rotovnik, dr. med.
dr. Nada Kozjek Rotovnik, dr. med.

V svetu prehranskih šarlatanov

»Prehranski guruji« ne poznajo osnov fiziologije, presnove, celo tega ne, kakšen je normalen delež telesne vode. Vseeno pa zahtevajo honorar.

Primož Kališnik
Primož Kališnik

Samosamota

Za branje zmanjkuje časa, se mi zdi, in to je eden tistih slabih občutkov, ko začutiš, da ti nekaj in nekdo kradeta čas in življenje ...

Lora Klinc
Lora Klinc

»Rogla car trajbaj!«

Dekle Primoža Rogliča spremlja njegov nastop na Tour de France na svoj način. S srcem in besedo.

Anketa

Katera vodna aktivnost vas najbolj razveseljuje v poletnih mesecih?
Katera vodna aktivnost vas najbolj razveseljuje v poletnih mesecih?