Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Main menu

Smučanje je užitek – in zdravje

Ko smučamo smo pravzaprav udeleženi pri kakovostni vadbi na prostem, za vse telo.

Ženske, vam je vsak dan premalo?

Se vam dan brez športa zdi kot turoben in najdaljši deževni ponedeljek? Se počutite krive, živčne in napete, ko se s prijateljico dobite na kavi in za en dan izpustite obisk telovadnice?

Tretja napaka pri vadbi z merilnikom srčnega utripa

Tri napake pri vadbi z merilnikom srčnega utripa so še posebno pogoste. Če se jim boste izognili, boste s svojim merilnikom zares dobili od treninga tisto, kar si želite in kar je najboljše za vas.

Kako se lotiti smučanja?

Iztok Belehar o tem, kako se podati na smučke, kako izbrati opremo in kako doseči čim hitrejši napredek.

Kolesarjenje za telebane, tretjič

Navkreber. Začetniki smo. Začenjamo uživati na kolesu. Ampak na svetu je tako, da so normalni ljudem omejeni z norci, ravnina pa s hribi.

Tekači zmoremo

Februar je za tekača najkrajši mesec v letu, ampak se najbolj vleče...

Univerzalna šola smučanja

Predstavljena metodika zagotavlja najbolj učinkovito učenje vseh pomembnih elementov smučarske veščine v kontroliranih pogojih in ob stalnem evidentiranju napredka.
Učenec pridobi znanja, ki mu omogočajo učinkovito vodenje smuči ne glede na snežne razmere, konfiguracijo terena ali hitrost.

Da ne bo prepozno

Baza ali čas za prvinski užitek v teku. V prvih mesecih leta je za tekače čas, da zgradijo osnovo za tekaško sezono.

Pages

Kolumne

Marjan Ogorevc
Marjan Ogorevc

Diagnoza kolo

Nekje sem prebral, da pravilno kolesarjenje lahko primerjamo z jogo, saj je spoj vseh vplivov blagodejen: utrjuje telo in umirja duha ter povečuje sposobnost razmišljanja. Kolo je simbol prostega gibanja, je kult.

dr. Aleksander Zadel
dr. Aleksander Zadel

Sprava v duši

Kdo je miren v sebi? Običajno so to ljudje, ki se zavedajo svoje odgovornosti tako do sebe kot do okolja v katerem živimo.

Eva Mrhar
Eva Mrhar

Več od življenja

Nekaj najbolj neverjetnega je, ko stopiš iz svojega območja udobja. Dokler tega ne storiš, pravzaprav nimaš pojma, kdo si.

Anketa

Katera vodna aktivnost vas najbolj razveseljuje v poletnih mesecih?
Katera vodna aktivnost vas najbolj razveseljuje v poletnih mesecih?