Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Main menu

Poletov recept: "upgrade" praženega krompirja

Pražen krompir z dodatki

V koreninah sem čistokrvna Gorenjka Po vsej verjetnosti  (kot pri večini Gorenjcev) vsebujem gen za oboževanje krompirja. In menda je tako tudi prav. Namreč, po nekaterih teorijah, naj bi se v večji meri trudili jesti živila, ki izhajajo iz našega okolja.

Poletov recept: Hitrostni zvitek

Zvitki iz tortilj vam bodo prišli prav kot dobrodošla zamenjava , če ste v osnovi ljubitelj sendvičev in jim iščete nekoliko bolj zdravo, manj kalorično nadomestilo.

Poletov recept: Ovseni piškoti Energija

Ovseni piškoti so stalnica v športnikovem meniju. Receptov je ogromno. Enega zanimivega smo izbrali.

Poletov recept: Šodo

Sama sem šodo rahlo preoblikovala in nadgradila v osvežilno, sočno in lahko sladico, ki bo na primer dobrodošla osvežitev po kosilu z prijatelji.

Poletov recept: Super omleta za zajtrk

Predstavljamo zdrav recept za zajtrk, ki vam bo prinesel energijo v prvem delu dneva.

Poletov recept: Morski pršut s severnjaškim navdihom

Za tokratno morsko mesnino sem izbral brancina, namesto kopra, na katerega vikingi tako radi padajo, pa uporabil rožmarin in pomarančno lupino.

Poletov recept: Solata Nica

Kot že ime pove, izhaja iz Francije iz mesta Nica, kjer jo poznajo že iz začetka dvajsetega stoletja, na svoje jedilnike pa so jo uvrščali številni slavni šefi v svojih variacijah in izpeljankah.

Poletov recept: Jabolčni pire pred vadbo

Brez glutena, mlečnih izdelkov, prijazno za vegetarijance in vegane, pire iz sladkega krompirja in jabolka je zadetek v polno pred vsako vadbo!

Pages

Kolumne

Miroslav Cvjetičanin
Miroslav Cvjetičanin

Taktika 35/2016

Ko sem kolesarju, ki me je ustavil strnil Winklerjevo bistvo o Franji, me je skoraj vžgal po čeladi ali obrazu ali kar direktno na nos.

Primož Kališnik
Primož Kališnik

Franja? Samo razumeti je treba

Dejansko je Maraton Franja BTC City vsaj kakšno desetletje pred siceršnjim stanjem(kolesarskimi kulturo, znanjem, ozaveščenostjo) slovenske kolesarske rekreacije.

Špela Kern
Špela Kern

Potovanje, treningi, tekme, hranjenje in spanje

Naslov natanko opiše moje življenje zadnja dva meseca.

Anketa

Katera vodna aktivnost vas najbolj razveseljuje v poletnih mesecih?
Katera vodna aktivnost vas najbolj razveseljuje v poletnih mesecih?