Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Main menu

Veslanje, veslanje, veslanje...

Jutri, 26. maja 2017 ob 15. uri se bo v centru Reebok CrossFit Ljubljana, na Šmartinski 106 v Ljubljani začelo 24-urno dobrodelno veslanje.

Tri osnovne vaje za hudo definirano telo: Enonožna pošast

Po namakanju zadnjice in pasjimi bombicami je na vrsti enonožna pošast, še tretja najljubša vaja za spremembo življenja izklesane Christmas Abbott.

Joga za tekače in tek za jogije

Pravijo, da do 40. leta zdravje uničujemo, po 40. pa si ga prizadevamo pridobiti nazaj. Ko v telesu pride do neravnovesja in blokad, je po navadi že prepozno.

Video: Trenirajte kot angelček: Alessandra Ambrosio

Po Adriani Limi, predstavljamo celostno vadbo še ene izmed Viktorijinih angelčkov, brazilske lepotičke Alessandre Ambrosio.

Ne nasedajte tekaškim trenerjem, šarlatanom!

Ker v Sloveniji (še) ni ustrezne zakonske ureditve, je danes tekaški trener v rekreaciji lahko prav vsak. In to je lahko zelo nevarno!

Kaj nam o kakovosti našega gibanja pove počep?

Danes bomo na preprost način ocenili gibljivost in moč zgornjega in spodnjega dela telesa - s počepom.

Poletov trener: Vaje za uspešen poletni tek

Dolgi poletni dnevi ali večeri so kot idealni, da v njih nekako stlačimo še vadbo moči in stabilizacije. Kdor tega ne počne vsaj dvakrat na teden vse leto, ima gotovo primanjkljaj pri tem delu treninga.

Vodna aerobika ni animacija, ampak resna vadba

Vabljiva oblika vadbe v vodi je primerna za rekreativne športnike. Za izboljšanje telesne pripravljenost, učvrstitev mišic, za boljše zdravje in dobro počutje.

Pages

Kolumne

Primož Kališnik
Primož Kališnik

Franja? Samo razumeti je treba

Dejansko je Maraton Franja BTC City vsaj kakšno desetletje pred siceršnjim stanjem(kolesarskimi kulturo, znanjem, ozaveščenostjo) slovenske kolesarske rekreacije.

Špela Kern
Špela Kern

Potovanje, treningi, tekme, hranjenje in spanje

Naslov natanko opiše moje življenje zadnja dva meseca.

Miroslav Cvjetičanin
Miroslav Cvjetičanin

Dezinfekcija uma

V cilju, deset kilometrskega pohoda je stal pred avtom. Niti enkrat ni pomislil na mašino iz tovarne. Niti enkrat ni pomislil na svoje delo na štiri šihte.

Anketa

Katera vodna aktivnost vas najbolj razveseljuje v poletnih mesecih?
Katera vodna aktivnost vas najbolj razveseljuje v poletnih mesecih?