Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Main menu

Ženske + šport = zdravje, vitalnost, seksapil

Ženske se danes zavedajo, da lahko z redno rekreacijo vzdržujejo telesno in duševno kondicijo. Ali moški to sploh razumejo? Punce, gremo me po svoje!

Čas je za nekaj novega, starega

V ekspanziji alpskega smučanja se nam je telemark zdel zastarel, mogoče celo težji način smučanja, zato je zanimanje zanj skoraj izginilo. Skoraj...

Motivacija pri tekačih začetnikih

Pri tekačih začetnikih se težave z motivacijo navadno pričnejo po nekaj tednih udejstvovanja s tekaško aktivnostjo. To je lahko ključen trenutek za našo prihodnost.

Namig za počitnice: hoja po oblakih

Sposodite si krplje, ni jih treba kupovati, in pojdite na sneg. Za otroke in odrasle bo to nepozabni izlet.

Čisto drugačna smučarija

Od nekdaj sem poslušal, da je turno smučanje enako smučarija smučarjev, kot je jazz glasba glasbenikov.

Žensk ne ustavita ne mraz in ne dež

Prvi mož prve ženske slovenske poklicne ekipe Gorazd Penko o zgodovini, tem trenutku in prihodnosti ženskega cestnega tekmovalnega kolesarstva.

V rokavicah v ritmu Kube

Andraž Ciuha je še ne tridesetletni mladenič, trener boksa, ki je ustanovil boksarski klub Golden Gloves Gym. Je človek nove dobe, ki poleg kakovosti prisega tudi na sporočilnost družbenih omrežij. V dobrem pomenu besede.

Zimski čas je čas bajsijev

V svetu ga kličejo fat bike, pri nas pa enostavno bajsi

Pages

Kolumne

Marjan Ogorevc
Marjan Ogorevc

Diagnoza kolo

Nekje sem prebral, da pravilno kolesarjenje lahko primerjamo z jogo, saj je spoj vseh vplivov blagodejen: utrjuje telo in umirja duha ter povečuje sposobnost razmišljanja. Kolo je simbol prostega gibanja, je kult.

dr. Aleksander Zadel
dr. Aleksander Zadel

Sprava v duši

Kdo je miren v sebi? Običajno so to ljudje, ki se zavedajo svoje odgovornosti tako do sebe kot do okolja v katerem živimo.

Eva Mrhar
Eva Mrhar

Več od življenja

Nekaj najbolj neverjetnega je, ko stopiš iz svojega območja udobja. Dokler tega ne storiš, pravzaprav nimaš pojma, kdo si.

Anketa

Katera vodna aktivnost vas najbolj razveseljuje v poletnih mesecih?
Katera vodna aktivnost vas najbolj razveseljuje v poletnih mesecih?