Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Main menu

Ženske + šport = zdravje, vitalnost, seksapil

Ženske se danes zavedajo, da lahko z redno rekreacijo vzdržujejo telesno in duševno kondicijo. Ali moški to sploh razumejo? Punce, gremo me po svoje!

Barva kraljičinih oči

Galibier, Primož Roglič, Lotto Jumbo, Bianchi. Rumeno črn dres, in prav take barve čelada in kolo v čisto drugačni barvi. Ne gre skupaj.

Zmagovati in izgubljati, ni nikoli lahko

Nekateri so pravili, da bi ga sunili v rit, če bi ne bil bolan. Potem so se spomnili, da je take izjave stresal tudi, ko je bil zdrav.

Dirka

Tekmovalec, ki je na stopil na Dirki, se teh opisov spomni šele nekaj let po zaključeni karieri. Takrat se skušajo spomniti tega in onega letovišča, ki bi ga radi še kdaj obiskali, če bi le vedeli in se spomnili, kje so ga srečali…

Roman Pezdir

Vodja projektov v investicijskem sektorju BTC, rekreativni kolesar, v zadnjih letih trikratni ironman. Predvsem pa mož in oče.

Pogled s francoskega okna

Ne, v celi Franciji ni bilo kolesarja, ki bi ga lahko tri tedne stiskali, praznili in bi v zadnji etapi še vedno nekaj vsebine ostalo v njem.

Kolesarjenje za telebane, šestič

Kolesariti kot profi? Malo se da… Ko govorimo o pravilnem obračanju pedal.

Zgodba z nasmehom: Ines Najvirt

Odvetnica, magistra pravnih znanosti in triatlonka, ki ji je uspela uvrstitev na letošnje svetovno prvenstvo v Ironmanu oktobra na Havajih.

Pages

Kolumne

dr. Nada Kozjek Rotovnik, dr. med.
dr. Nada Kozjek Rotovnik, dr. med.

V svetu prehranskih šarlatanov

»Prehranski guruji« ne poznajo osnov fiziologije, presnove, celo tega ne, kakšen je normalen delež telesne vode. Vseeno pa zahtevajo honorar.

Primož Kališnik
Primož Kališnik

Samosamota

Za branje zmanjkuje časa, se mi zdi, in to je eden tistih slabih občutkov, ko začutiš, da ti nekaj in nekdo kradeta čas in življenje ...

Lora Klinc
Lora Klinc

»Rogla car trajbaj!«

Dekle Primoža Rogliča spremlja njegov nastop na Tour de France na svoj način. S srcem in besedo.

Anketa

Katera vodna aktivnost vas najbolj razveseljuje v poletnih mesecih?
Katera vodna aktivnost vas najbolj razveseljuje v poletnih mesecih?