Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Main menu

Pancerji in palice, osnova za smučarje

Tudi če boste kupili najboljše smuči in ste odličen smučar, morate vsaj toliko pozornosti (časa in denarja) nameniti smučarskim čevljem.

Turni pancarji Atomic Backland NC

Smučarski čevlji Backland so vrhunec serije Backland in združujejo najboljše lastnosti turnih in smučarskih čevljev za urejene terene. Kombinacija teh lastnosti zagotavlja neverjetno lahek vzpon, popoln nadzor nad smučmi in izjemno udobje.

Turne vezi Dyinafit Radical ST2

Turno smučanje vsako leto postaja bolj "komercialno dostopno" uživanje. Tokrat predstavljamo vezi.

Zimski tekaški copati

Tekaški copati za tek pozimi, mora biti prav tako lahek, udoben, topel, nepremočljiv in prožen. Zato jih je tako malo na trgu, ker je vse te lastnosti zelo težko uskladiti.

Zimski kolesarski čevlji

Največkrat se omenjajo resni kolesarji. To so tisti, ki kolesarijo tudi decembra, ki kolo nikoli v letu ne obesijo na klin.

Premiera

Danes je svet zagledal dolgo pričakovani Pinarello F10. Najbolj težko pričakovana specialka letošnjega leta, pravzaprav.

Čevlji za smučarski tek…da te kap!

Vemo, da Alpina s svojimi smučarsko tekaškimi čevlji opremlja večino vrhunskih smučarjev tekačev. To ni novica. Novica je pa ta, da za najboljše čevlje lahko odštejemo pet centov manj od sedemstotih evrov.

Vse o opremi za smučarski tek

Preden stopimo na sprehajalne ali tekaške smuči, moramo posvetiti pozornost izbiri primerne opreme. In o tem vam lahko dobro svetujemo!

Pages

Kolumne

Marjan Ogorevc
Marjan Ogorevc

Športni mazohizem

V našem primeru je bralec zaradi samodestruktivnega programa agresijo usmeril v samega sebe.

prof. dr. Frane Erčulj,  Univerza v Ljubljani, Fakulteta za šport
prof. dr. Frane Erčulj, Univerza v Ljubljani, Fakulteta za šport

Vse je v glavi...

Znana in po mojem močno izrabljena in celo zlorabljena fraza se pogosto pojavlja tudi, ko govorimo o pripravi športnikov, ne le vrhunskih, tudi mladih športnikov in tudi t. i. rekreativcev.

 Špela Kern, profesionalna kolesarka ekipe Bizkaia Durango
Špela Kern, profesionalna kolesarka ekipe Bizkaia Durango

Postajam kolesarska v Španiji

Komaj verjamem, da je leto 2016 že za nami. Po pravici povedano se mi zdi kot da gre čas vsako leto hitreje.

Anketa

Katera vodna aktivnost vas najbolj razveseljuje v poletnih mesecih?
Katera vodna aktivnost vas najbolj razveseljuje v poletnih mesecih?