Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Main menu

Prihodnosti... ne utečemo

Smehljaje mi je odgovoril, da to ni električno gorsko kolo, temveč…viagra.

Opotekanje bosonogega teka

Poravnava izdelovalca minimalistične tekaške obutve Five Fingers kaže, da evforija bosonogega teka najbolj koristi poslovnim rezultatom korporacij. Zdravju tekačev pač malo manj.

Oprema, ki je ne želite pozabiti doma

Ne, tokrat ne bo govora o vaših pametnih telefonih, saj v življenju in v naravi obstajajo pomembnejše stvari, predvsem če je odhod na prosto posledica prenasičenosti z modernim načinom življenja.

Kako očistiti plastenke, mehove in termovke?

Velikokrat se nam zgodi, da nas ob pogledu v našo hidracijsko »posodo« zmrazi, saj vidimo, da je vse prej kot čista. Kaj storiti?

Najboljša zabava na snegu

Prevozno sredstvo, ki ga ne potrebujejo le urejevalci smučišč.

Vse o opremi za smučarski tek

Preden stopimo na sprehajalne ali tekaške smuči, moramo posvetiti pozornost izbiri primerne opreme. In o tem vam lahko dobro svetujemo!

Pametna ura 'IN LIFE' za pomoč starejšim

Raziskovalci Instituta »Jožef Stefan« so predstavili pametno uro IN LIFE, ki z uporabo novih podpornih tehnologij, naprednih algoritmov in storitev starejšim omogoča in podaljšuje samostojno življenje.

Motivatorka, ki kaže tudi čas

Rekreativni športniki, ki so redno aktivni in potrebujejo vodenje med treningom ter več razumevanja o učinkih dnevne aktivnosti.

Pages

Kolumne

Marjan Ogorevc
Marjan Ogorevc

Diagnoza kolo

Nekje sem prebral, da pravilno kolesarjenje lahko primerjamo z jogo, saj je spoj vseh vplivov blagodejen: utrjuje telo in umirja duha ter povečuje sposobnost razmišljanja. Kolo je simbol prostega gibanja, je kult.

dr. Aleksander Zadel
dr. Aleksander Zadel

Sprava v duši

Kdo je miren v sebi? Običajno so to ljudje, ki se zavedajo svoje odgovornosti tako do sebe kot do okolja v katerem živimo.

Eva Mrhar
Eva Mrhar

Več od življenja

Nekaj najbolj neverjetnega je, ko stopiš iz svojega območja udobja. Dokler tega ne storiš, pravzaprav nimaš pojma, kdo si.

Anketa

Katera vodna aktivnost vas najbolj razveseljuje v poletnih mesecih?
Katera vodna aktivnost vas najbolj razveseljuje v poletnih mesecih?